Suport clienți

Suntem mereu alături de tine

Pentru orice întrebări suplimentare legate de produsele noastre, oferte speciale, comenzi sau probleme legate de procesul de comandă, nu ezita să ne contactezi!

Sună un agent

Avem un agent care-ți stă la dispozitie de Luni până Vineri de la ora 9 AM la 5.30 PM

0799646550 →

Lasă un mesaj

Daca nu-i urgență poți să ne lași un mesaj la adresa de mail contact@ascento.ro sau să folosești formularul de contact.

Informații generale

Termeni și condiții

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului www.ascento.ro (denumit în continuare ”Site-ul”), vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de utilizare (denumite în continuare „Termeni și Condiții”). Accesarea Site-ului și folosirea aplicațiilor sale implică acceptarea acestor Termeni și Condiții, având valoare contractuala deplină.

SC ASCENTO DENTAL LINE SRL își rezervă dreptul de a modifica acest document fără o notificare prealabilă sau ulterioară. Versiunea actuală poate fi citită accesând link-ul “Termeni și Condiții” din partea de jos a paginilor Site-ului.

Citește mai departe →

Livrare și retur

Comenzile făcute pe site-ul www.ascento.ro vor fi livrate în funcție de disponibilitatea stocului între 24 – 72 de ore, cu o întârziere mai mare în cazul situațiilor care țin de terți (firma de curierat, producător, distribuitor, etc.) sau  în cazul situațiilor speciale la adresa specificată în comanda dumneavoastră.

Livrarea și returul sunt complet gratuite pentru orice comandă.

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării sau prezinta defecte de fabricație, puteți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 30 de zile din momentul în care l-ați primit. Această solicitare trebuie transmisa prin e-mail la adresa contact@ascento.ro

Citește mai departe →

Politica de confidențialitate

Dacă sunteți client al Site-ului, Ascento Dental Line Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Ascento Dental Line Srl, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Citește mai departe →