Livrare și Retur

 

Comenzile făcute pe site-ul www.ascento.ro vor fi livrate în funcție de disponibilitatea stocului între 24 – 72 de ore, cu o întârziere mai mare în cazul situațiilor care țin de terți (firma de curierat, producător, distribuitor, etc.) sau  în cazul situațiilor speciale la adresa specificată în comanda dumneavoastră.

 

Livrare și returul sunt complet gratuite pentru orice comandă.

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării sau prezinta defecte de fabricație, puteți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 30 de zile din momentul în care l-ați primit. Această solicitare trebuie transmisa prin e-mail la adresa contact@ascento.ro

 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionițtii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decat transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor/a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declarație neechivocă transmisă prin e-mail.

 

Daca vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se rambursează prin transfer bancar în contul furnizat de dumneavoastră. Excepție fac comenzile online achitate cu cardul. În cazul acesta, suma va fi rambursată în contul cardului din care s-a efectuat plata.

Expediați produsele la adresa Aleea Sadoveanu, nr 27,Iași, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în aceleași condiții în care a fost primit, în ambalajul original, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură. Clientul poate cere returul produsului fără a fi necesară vreo explicație, în condițiile legii.

 

 

Actualizat OCT 2021