Contul meu

Suport clienți

Comandă

De aici a început totul…

1 aug. 2022

Noi suntem Victor și Ștefan și reprezentăm cu mândrie Ascento Dental Line.

Am crezut întotdeauna că putem susține medicii stomatologi în efortul lor de a livra calitate și excelență către pacienți.

Așa ne-am hotărât ca după o experiență de peste 10 ani în industria stomatologică, să urmăm calea antreprenorială pentru a ne îndeplini visul, acela de a fi un furnizor care să-i înțeleagă pe medicii stomatologi, să le ofere tot ce au nevoie, construind o susținere reciprocă care duce la creșterea comună.

Cu bucurie îți spunem că am reușit! Ascento are grijă de clinicile stomatologice românești oferindu-le diversitate de produse cu garanția calității, prin procesul inovativ DENTAL 360’, prin investiții în material educaționale, dar, mai ales, prin integritate.

Ne asumăm că vom face istorie în industria stomatologică, devenind principalul furnizor de produse și servicii de suport pentru medicina stomatologică din România, așadar, ne bucurăm foarte mult să te avem aici, printre noi, ca partener. Zilele următoare vă vom trimite un email în care, pe scurt, veți înțelege ce pregătim pentru dumneavoastră în următoarea perioadă în materie de conținut și informație practică.