Cum reducem complicațiile în implantologie?

Eveniment de Dental Networking în Brașov

Pe 15 iulie, la ora 10.00, la Hotel Kronwell, în Brașov, are loc un eveniment adresat medicilor stomatologi care își doresc să afle mai multe despre cum pot fi evitate complicațiile în implantologie sau cum pot fi gestionate în cazul în care acestea apar.
*Sunt doar 16 locuri disponibile dintre care unele s-au ocupat deja.

Rezervați-vă locul aici

Cum ar fi dacă atunci când vă confruntați cu situații mai dificile într-o operație sau post operator, să vă amintiți cum au procedat  alți colegi într-o situație similară?

… Și cum ar fi dacă aceste informații importante le puteți obține doar ieșind la un prânz în oraș, un prânz unde puteți lega prietenii sau colaborări cu alți medici din regiune? Nu ratați acest eveniment pentru că vă poate ajuta să gestionați mai ușor o complicație sau chiar să o evitați prin metode simple la care încă nu v-ați gândit!

Ce obțineți prin participare?

Siguranță și predictibilitate

Veți dormi mai bine pentru că veți ști cum să gestionați complicațiile în cazul în care acestea apar, sau chiar le veți evita.

Răspunsuri la întrebări

Fiind un eveniment de tip masă rotundă, vă veți simți confortabil să puneți întrebări, iar ceilalți se vor simți la fel de confortabil să împărtășească din experiența lor.

Dental Networing

Este un cadru excelent de socializare cu medici care au aceleași preocupări de dezvoltare și învățare. Veți putea lega prietenii sau colaborări, care vă pot ajuta în dezvoltarea clinicii

Pacienți mulțumiți

Orice pacient își dorește să beneficieze de îngrijirea unui medic care și în timpul său liber, are ca preocupare principală acumularea de noi cunoștințe și noi metode de a oferi siguranță și excelență pacienților.

Noi perspective

Cazurile pe care le veți urmări vor avea nenumărate soluții de reabilitare. Încurajăm cunoașterea modalităților de abordare a pacienților edentați și alegerea celei mai potrivite soluții.
Nu veți participa la o prelegere, ci la un debate constructiv în care învățăm unii de la alții!.

Te salut,

Eu sunt Emanuel Anti și sunt fondatorul conceptului Full Face Recovery – un concept unic, pornit din pasiune pentru îmbinarea perfectă dintre funcționalitate și estetică.

Am început cariera medicală cu un vis… acela de a oferi pacienților soluții de tratament la cel mai înalt nivel, pentru nevolie lor estetice și funcționale.

După ani de practică, peste 10.000 de implanturi inserate de la diferite branduri și peste 100 de cazuri documentate de tip all on 4/6, consider că pot contribui la îmbunătățirea cunoștințelor și rezultatelor medicilor care vor să ofere, la fel ca mine, siguranță și excelență pacienților.

Deci…

Dacă ești pasionat de implantologie și vrei să vezi ce tehnici și protocoale funcționează la mine, sunt pregătit să îți răspund la întrebări și să împărtășesc din experiența mea.

Ne vedem pe 15 iulie, la Brașov, la ora 10.00 dimineață, la Hotel Kronwell!

Te salut,

Sunt Bogdan Vasiliu și mă preocupă creșterea mea ca profesionist și dezvoltarea mea ca om în fiecare zi.

Cu pasiune și răbdare, în ultimii ani, am fost inspirat de mentori renumiți din România și din străinătate. Am învățat diverse metode de abordare și reabilitare a pacienților edentați.

Iar în cariera mea didactică, încerc să le insuflu studenților preocuparea de a oferi excelență în tot ceea ce vor face, de la tratamentele de excepție până la a empatiza cu pacientul și a-i înțelege suferința.

Este adevărat că mă folosesc de cele mai noi instrumente de precizie și confort din implantologie. De aceea folosesc ghidul chirurgical la fiecare intervenție. Consider că este cea mai bună variantă pentru a avea rezultate remarcabile și pentru a minimiza riscurile în cazurile dificile.

Deci…

Dacă ești pasionat de zâmbete și excelență până la cel mai mic detaliu la fel ca mine, abia aștept să ne vedem pe 15 iulie în Brașov, la Hotel Kronwell, să creștem împreună!

DR. EMANUEL ANTI

  • Inventatorului conceptului Full Face Recovery
  • Peste 10.000 de implanturi inserate
  • Peste 100 de cazuri documentate de edentații totale reabilitate prin metoda All on 4/6
  • Medic primar chirurgie maxilo-facială
  • Practică medicală la Spitalul de Urgență Bacău, Spitalul Elitis Iași, Ean Clinic Iași, Dent Design Bacău

DR. BOGDAN VASILIU

  • Asistent universitar
  • Medic Specialist Parodontologie
  • Doctorand în Parodontologie
  • Medic rezident Protetică Dentară
  • Practică medicală la My Dental Clinic Iași

Această întâlnire a fost peste așteptările mele sau am obținut mai multe informații decât la un curs unde am platit bani grei – au spus medicii care au participat in trecut la evenimentele organizate de noi

Așa cum am promis, susținem zi de zi medicii stomatologi, în efortul lor de a oferi siguranță și excelență pacienților.

*Evenimentul este organizat și susținut de Ascento Dental Line, compania care ajută medicii stomatologi în efortul lor de a oferi excelență și siguranță pacienților.

*Costuri: Evenimentul propriu zis este gratuit. Se percepe doar o taxă de logistică de 150 ron + TVA, în care sunt incluse cheltuielile cu locația, coffee break-ul și prânzul.